KIRIKKALE / MERKEZ - Gürler Şehit Mustafa Sağlam İlkokulu

Etiket Sonuçları: REHBERLİK

Eyl

Reher Öğretmenlerimiz Esra HAZMAN ve Ayşe MERT tarafından 1. sınıf ve Anasınıfı velilerimize "Okula Uyum" semineri verilmiştir. Seminerde Rehberlik Servisi, okula uyum,okul fobisi, ödev ve sorumluluk bilinci, veli öğretmen ilişkisi, ebeveynlere düşen sorumluluklar konularında bilgi verilmiştir.

May

Okul Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlarımız tarafından 2. sınıf öğrencilerimize "Akran Zorbalığı" konulu seminer verilmiştir.

Nis

Okul Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlarımız tarafından 1. sınıf öğrencilerimize "Duygularımı Tanıyorum" konulu seminer verilmiştir. Seminerde temel duygularımızdan ve duygu kontrolünden bahsedilmiş, "Duygular kalbimde saklı" etkinliği yapılmıştır.

Nis

Okul Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlarımız Ayşe MERT ve Esra HAZMAN tarafından "Uçabilseydin Nereye Gitmek İsterdin?" etkinliği uygulanmıştır. Etkinlikte okulumuzdaki tüm öğrenciler renklendirdikleri tüylere kanatları olsa nereye uçmak istediklerini yazdılar ve hepsinden bir kanat oluşturuldu. Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenleri Esra HAZMAN ve Ayşe MERT tarafından  “Kitap Kahve Keşif” Atölye çalışması uygulanmıştır. Çalışmada her oturum için belirlenen kitaplar üzerinden okumalar ve bilgilendirmeler yapılmıştır. Ayrıca egzersiz çalışmaları,etkinlikler ve grup üyelerinin paylaşımlarına yer verilmiştir. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlarımız tarafından 3.sınıf öğrencilerimize yönelik "Öfke Kontrolü" semineri verilmiştir. Seminerde öfkenin normal ve kontrol edilebilir bir duygu olduğundan,  öfkeye sebep olacak durumlardan, öfkenin hayatımıza etkilerinden, öfke

kontrol yöntemlerinden bahsedilip öğrencilere gevşeme ve nefes egzersizleri yaptırılmıştır.