KIRIKKALE / MERKEZ - Gürler Şehit Mustafa Sağlam İlkokulu

Mrt

Anadolu'daki Türk varlığına ve mukaddes değerlerimize hasım olanlara karşı kahraman ecdadımızın yazdığı şanlı bir destan olan Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlu olsun.
Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz.

BİZİM ÇANAKKALE

Mrt

"Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez."

İstiklal Marşımızı yazan ve onu yüce Türk milletine armağan eden vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Deprem ve yangın anında personel ve öğrencilere kurum ve okullarda can ve mal kaybını en aza indirilebilmesi için eğitim verilerek dersliklerin planlı şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmalarını sağlamak amacıyla okulumuzda TAHLİYE TATBİKATI gerçekleştirildi.

Şbt

Okul olarak ortağı olduğumuz yada faaliyetinde yer aldığımız yerel Ulusal ve Uluslararası projelerimizi burada bulabilirsiniz.

Şbt

Okulumuzun hazırladığı ve Bakanlığımızın sunmuş olduğu tüm e-kitap içeriklerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriklere ulaşmak için resmin üzerine tıklayın LÜTFEN !

EBA\Kütüphane içerikleri  için EBA girişi yapmanız gerekir.

Sayfamızı beğenmeyi unumayın...

Ara

Ock

Oryantiring İl Temsilciliğinin 2024 yılı faaliyet programında yer alan, U-14 Yaş ve Altı İl Birinciliği Oryantiring Yarışması 07 Ocak 2024 tarihinde Hacılar Kasabasında gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencileri müsabalarda tüm madalyaları topladılar.

Danışman öğretmenimiz okul temsilcimiz ve Sınıf Öğretmenimiz Nihat KAYA ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yarışmalarım Görüntüleri  İnstagram Sayfamızda - Video Tanıtımı

Ara

Okulumuz adına temsilci bir gurp öğrencimiz müdür yardımcımız Cengiz TEKCAN nezaretinde Podyum AVM de gerçekleştirlen sinema gösterimi etkinliğine katıldılar.